Ben je op zoek naar de beste voorwaarden voor het opbouwen van een extra pensioen of belegging, dit in functie van je verlangens en behoeften? Je vindt eerlijk en onafhankelijk advies ook heel belangrijk? Dan kan je zeker bij ons terecht.

Contacteer ons

Pensioensparen

Je vindt je wettelijk pensioen, eventueel aangevuld met een aanvullend pensioen, toch nog onvoldoende om je een zorgeloze oude dag te bezorgen. Dan zijn er nog twee mogelijkheden: de derde en de vierde pensioenpijler.

De derde pijler is fiscaal erg interessant en dus al vrij populair. Onder deze pijler vallen het pensioensparen en het langetermijnsparen. Zodra je 18 jaar bent, kan je er al mee beginnen. En je kan de fiscale voordelen van pensioensparen en langetermijnsparen cumuleren! Als tegenprestatie voor het fiscale voordeel, word je wel aan het eind van de rit door de overheid voor 8% belast op het opgebouwde kapitaal. Maar ondanks die belasting van 8 % blijft het fiscaal erg voordelig om gebruik te maken van het systeem van pensioensparen!

Meer info
Contacteer ons
Contacteer ons

Doelsparen
Tak-21 en 23

Op deze manier kun je sparen voor jezelf, je (klein)kind, enz. Gewoon een appeltje voor de dorst of voor een specifieke uitgave in de toekomst. Dit kan zowel via tak-21 als in tak-23 . Een polis openen kan reeds vanaf 37,50 euro / maand.

Meer info
Contacteer ons
Contacteer ons

Langetermijn-
sparen

Langetermijnsparen wordt vooral gedaan onder de vorm van een tak 21 of 23-levensverzekering. Ook na jouw 65ste kan je aan langetermijnsparen blijven doen en van de daarbij horende fiscale voordelen genieten.

Net zoals bij het persioensparen kan je er al mee beginnen vanaf je 18e verjaardag. En je kan de fiscale voordelen van pensioensparen en langetermijnsparen cumuleren! Als tegenprestatie voor het fiscale voordeel, word je wel aan het eind van de rit door de overheid voor 8% belast op het opgebouwde kapitaal. Maar ondanks die belasting van 8 % blijft het fiscaal erg voordelig om gebruik te maken van het systeem van pensioensparen!

Meer info
Contacteer ons
Contacteer ons

Overlijdens-
verzekering

We bieden tevens een ruim aanbod in overlijdensverzekeringen, zoals schuldsaldoverzekeringen, tijdelijke overlijdensverzekeringen (oa ook bij successieregeling).

Meer info
Contacteer ons
Meer info via Verzekerd sparen

Beleggen

Wens je te beleggen in Ta21, Tak-23 en/of Tak-26? Neem een kijkje op Verzekerdsparen.be

Meer info via Verzekerd sparen

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek

Wil je een update van jouw financiële situatie? Of wil je wat meer informatie?
Contacteer ons voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bel ons: 058 31 88 10

Maandag 09u00-12u30 & 13u30 – 16u00
Dinsdag 9u00-12u30 & op afspraak
Woensdag 9u00-13u30
Donderdag 9u00-12u30 & op afspraak
Vrijdag 9u00-12u30 & 13u30 – 18u00

Contacteer ons:

    * = (verplicht/obligatoire)